Just Another WordPress Site Fresh Articles Every Day Your Daily Source of Fresh Articles Created By Royal Addons

Met mij samenwerken? Lets talk!

Popular Posts

Edit Template

Veiligheid en Gastvrijheid bij Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop

Midden in het Amstelpark, een oase van rust en natuurlijke schoonheid, bevindt zich Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop. Een plek waar families, vrienden en geliefden samenkomen om te genieten van de heerlijke smaken van traditionele pannenkoeken en crêpes. Maar achter de schermen van dit geliefde restaurant speelde zich een interessant verhaal af.

De Uitdaging van Veiligheid

In een bruisende stad als Amsterdam is veiligheid een topprioriteit voor elk bedrijf, en De Hop was daarop geen uitzondering. Met de toename van bezoekers en evenementen in het Amstelpark, groeide ook de behoefte aan gekwalificeerd personeel dat zowel de veiligheid als de gastvrijheid kon waarborgen.

De Rol van de BOA

Een Buitengewoon Opsporingsambtenaar, of BOA, speelt een cruciale rol in het handhaven van de openbare orde en veiligheid. Ze zijn getraind om te handelen in diverse situaties, van lichte overtredingen tot het assisteren bij grotere incidenten. Het management van De Hop zag het potentieel van het hebben van een BOA in hun team, niet alleen voor de veiligheid maar ook om een extra niveau van service en zorg te bieden aan hun gasten.

Het Belang van Training

Het hebben van de titel BOA is niet zomaar iets. Het vereist een grondige training en een officieel boa examen. Dit examen zorgt ervoor dat elke BOA de kennis en vaardigheden heeft om effectief en professioneel te handelen in hun rol.

De Hop Neemt het Voortouw

Geïnspireerd door het idee, besloot De Hop om enkele van hun medewerkers de mogelijkheid te bieden om de BOA-training te volgen. Het doel was om niet alleen de veiligheid in het restaurant te verhogen, maar ook om hun medewerkers de kans te geven om nieuwe vaardigheden te leren en zich professioneel te ontwikkelen.

Positieve Veranderingen

Na enkele maanden hadden meerdere medewerkers van De Hop met succes hun BOA-examen afgelegd. De impact op het restaurant was onmiddellijk merkbaar. Er was een groter gevoel van veiligheid onder de gasten en het personeel voelde zich zelfverzekerder in hun vermogen om te reageren op verschillende situaties.

Daarnaast werd het restaurant een voorbeeld voor andere bedrijven in het Amstelpark en daarbuiten. Ze toonden aan dat het investeren in personeel en hun training niet alleen voordelen biedt voor het bedrijf zelf, maar ook voor de bredere gemeenschap.

De beslissing van Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop om hun medewerkers op te leiden als BOA’s was een innovatieve stap die de standaard zette voor veiligheid en gastvrijheid. Het benadrukte het belang van voortdurende training en ontwikkeling, en toonde aan dat met de juiste middelen en kennis, elk bedrijf kan bijdragen aan het welzijn van zijn gemeenschap.

Deel dit artikel:

Jason

Pannenkoeken & Crêpes

jason

Welkom bij Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop

De Hop ligt in het prachtige Amstelpark. Het juweeltje van stadsdeel Zuid. Een veelzijdig park met prachtig aangelegde tuinen, rododendron vallei en diverse recreatie mogelijkheden. De diversiteit biedt de mogelijkheid om er echt een compleet dagje uit van te maken. Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden, de stadsboerderij met de amsteldieren en de grote speeltuin. Uiteraard ontbreken de verschillende horeca-gelegenheden niet. Van een patatje in de snackbar, een ambachtelijk schepijsje in de ijstuin, overheerlijke pannenkoeken of heerlijke broodjes bij Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop 2.0 tot aan culinair genieten in het Rosarium.

Het Amstelpark: een perfect samenspel tussen prachtige natuur, leuke activiteiten voor kinderen, mooie locaties aan het water om te genieten van een drankje en een hapje en het kunnen bewonderen van creatieve kunst.

We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan ons Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop in het amstelpark te Amsterdam. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor overheerlijke originele pannenkoeken. Heb je liever geen pannenkoek? Geen probleem, wij hebben diverse (maaltijd)salades en overheerlijke vis- en vleesgerechten.

Bij goed weer is ons terras met uitzicht op het park en de parkvijvers de ideale plek voor een kop koffie met iets lekkers, goed belegde broodjes en overheerlijke pannenkoeken.

Kwaliteit, service en toegankelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. Wij behouden allemaal onze eigen identiteit, uitstraling en specialiteiten, maar werken samen bij acties, evenementen en nieuwe specialiteiten.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op mijn nieuwsbrief

Je bent aangemeld Ohjee, er ging iets mis
Edit Template