Just Another WordPress Site Fresh Articles Every Day Your Daily Source of Fresh Articles Created By Royal Addons

Met mij samenwerken? Lets talk!

Popular Posts

Edit Template

De Digitale Transformatie van Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop

In het hart van het Amstelpark, omringd door weelderige tuinen en kabbelende vijvers, stond Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop. Een plek waar zowel jong als oud samenkwamen om te genieten van overheerlijke pannenkoeken en de rust van de natuur. Maar zoals met veel bedrijven in deze moderne tijd, voelde De Hop de druk om digitaal te transformeren.

De Digitale Strijd

In een wereld waar online aanwezigheid bijna net zo belangrijk is als fysieke aanwezigheid, worstelde De Hop om zichtbaar te blijven in de digitale ruimte. Ondanks hun heerlijke menu en idyllische locatie, merkten ze dat hun online boekingen en reserveringen begonnen af te nemen.

De Kracht van Google Ads

Het managementteam besloot dat het tijd was om actie te ondernemen. Na wat onderzoek kwamen ze erachter dat Google Ads een krachtig hulpmiddel kon zijn om hun online zichtbaarheid te vergroten. Maar met een team dat gespecialiseerd was in pannenkoeken en niet in pay-per-click campagnes, voelden ze zich overweldigd.

Het was duidelijk dat ze hulp nodig hadden. Na wat rondvragen en online zoeken, kwamen ze terecht bij het idee om hun Google Ads uit te besteden in Rotterdam.

Waarom Uitbesteden?

Het uitbesteden van Google Ads had meerdere voordelen. Ten eerste zouden ze toegang hebben tot experts die precies wisten hoe ze een effectieve campagne moesten opzetten. Ten tweede zou het hen in staat stellen zich te concentreren op wat ze het beste deden: heerlijke pannenkoeken bakken en uitstekende service bieden.

De Samenwerking met AdBrains

Na een grondige evaluatie koos De Hop voor AdBrains, een in Rotterdam gevestigd bureau gespecialiseerd in Google Ads. Het team van AdBrains werkte nauw samen met het restaurant om een op maat gemaakte campagne te ontwikkelen die de unieke charme en aanbod van De Hop benadrukte.

Resultaten en Reflecties

Binnen enkele weken na het lanceren van de campagne zag De Hop een aanzienlijke toename in online boekingen. Hun zichtbaarheid in zoekresultaten schoot omhoog, en ze begonnen een nieuwe stroom van klanten te ontvangen die hen via Google hadden ontdekt.

Het succes van de campagne was een krachtige herinnering aan het belang van digitale marketing in de moderne zakenwereld. Door hun Google Ads uit te besteden, had Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop niet alleen hun online zichtbaarheid vergroot, maar ook een waardevolle samenwerking opgebouwd die hen zou helpen groeien in de toekomst.

de juiste aanpak en strategie kan iemand anders het maximale halen uit Google Ads en het bedrijf naar online succes leiden.

Deel dit artikel:

Jason

Pannenkoeken & Crêpes

jason

Welkom bij Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop

De Hop ligt in het prachtige Amstelpark. Het juweeltje van stadsdeel Zuid. Een veelzijdig park met prachtig aangelegde tuinen, rododendron vallei en diverse recreatie mogelijkheden. De diversiteit biedt de mogelijkheid om er echt een compleet dagje uit van te maken. Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden, de stadsboerderij met de amsteldieren en de grote speeltuin. Uiteraard ontbreken de verschillende horeca-gelegenheden niet. Van een patatje in de snackbar, een ambachtelijk schepijsje in de ijstuin, overheerlijke pannenkoeken of heerlijke broodjes bij Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop 2.0 tot aan culinair genieten in het Rosarium.

Het Amstelpark: een perfect samenspel tussen prachtige natuur, leuke activiteiten voor kinderen, mooie locaties aan het water om te genieten van een drankje en een hapje en het kunnen bewonderen van creatieve kunst.

We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan ons Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop in het amstelpark te Amsterdam. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor overheerlijke originele pannenkoeken. Heb je liever geen pannenkoek? Geen probleem, wij hebben diverse (maaltijd)salades en overheerlijke vis- en vleesgerechten.

Bij goed weer is ons terras met uitzicht op het park en de parkvijvers de ideale plek voor een kop koffie met iets lekkers, goed belegde broodjes en overheerlijke pannenkoeken.

Kwaliteit, service en toegankelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. Wij behouden allemaal onze eigen identiteit, uitstraling en specialiteiten, maar werken samen bij acties, evenementen en nieuwe specialiteiten.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op mijn nieuwsbrief

Je bent aangemeld Ohjee, er ging iets mis
Edit Template