logo-pcdehop - wit

Diensten

mogelijkheden

We zijn veel meer dan een Pannekoeken restaurant

Cateringservice

Laat ons de smaak naar jou brengen! Wij bieden een uitgebreide cateringdienst voor speciale gelegenheden, van feesten en evenementen tot zakelijke bijeenkomsten.

Events

Maak van je zakelijke bijeenkomst een culinair succes. Onze locatie in het Amstelpark biedt een unieke omgeving voor events en teambuildingactiviteiten.

Workshops

Duik in de wereld van pannenkoeken en crêpes met onze boeiende workshops en kooklessen. Ontdek de geheimen achter het perfecte beslag en creëer je eigen culinaire meesterwerken.

Vergaderingen

Ontsnap aan de traditionele vergaderzaal en stap binnen in een sfeervolle setting waar natuur en culinair genot samenkomen. Onze vergaderarrangementen zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Feesten

Vier bij De Hop! Wij bieden feestarrangementen voor verjaardagen, jubilea en andere speciale momenten. Geniet van persoonlijke service en heerlijk eten in een feestelijke setting.

Kindvriendelijke Activiteiten

Voor gezinnen bieden we kindvriendelijke activiteiten, van pannenkoekendecoratie tot speciale speelmomenten. Een perfecte plek voor een gezellige familiemiddag.

Speciale deal

Ontvang tot wel 30% korting

Kom je met een grote groep? dan bieden we tijdelijk 20% op je reservering.