logo-pcdehop - wit

Bericht: HACCP Certificaat: Onze Toewijding aan Voedselveiligheid

Als Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop zijn we er trots op dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid. Ons streven naar kwaliteit en hygiëne wordt bevestigd door ons HACCP-certificaat, een erkenning die aantoont dat we voldoen aan de strikte richtlijnen van Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP).

Wat is HACCP?

HACCP is een gestructureerd systeem dat is ontworpen om de veiligheid van voedsel te waarborgen. Het identificeert, evalueert en controleert de gevaren die kunnen leiden tot voedselbesmetting. Door kritieke controlepunten vast te stellen en monitoringprocedures te implementeren, minimaliseert HACCP het risico op voedselgerelateerde ziekten en waarborgt het de integriteit van het voedselproces.

Onze Toewijding aan HACCP

Als restaurant met een HACCP-certificaat omarmen we deze methodologie volledig. Ons team is getraind in HACCP-protocollen en past deze toe in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Van de ontvangst van ingrediënten tot het serveren van heerlijke gerechten, elke stap wordt zorgvuldig beheerd om voedselveiligheid te waarborgen.

Receptontwikkeling en Ingrediëntenbeheer

Onze keuken begint met hoogwaardige ingrediënten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Bij het ontwikkelen van recepten worden HACCP-principes geïntegreerd om mogelijke risico’s te identificeren en te beheersen. Dit zorgt niet alleen voor smakelijke gerechten maar ook voor de veiligheid van onze gasten.

Opslag en Transport

Voedselveiligheid begint niet alleen in de keuken maar ook in het beheer van opslag en transport. Onze voorraden worden zorgvuldig opgeslagen volgens de HACCP-richtlijnen om de juiste temperatuur, hygiëne en scheiding van grondstoffen te waarborgen.

Keukenhygiëne

Een schone en hygiënische keuken is essentieel voor voedselveiligheid. Ons personeel is getraind in het naleven van strikte hygiënenormen volgens HACCP, inclusief regelmatige schoonmaakprocedures en het gebruik van desinfecterende middelen.

Het Belang van Ons HACCP Certificaat

Het bezitten van een HACCP-certificaat onderstreept ons engagement voor voedselveiligheid. Het is niet alleen een erkenning van onze inzet, maar het biedt ook gemoedsrust aan onze gasten. Bij De Hop willen we dat elke maaltijd een zorgeloze en genietbare ervaring is.

Categorieën

Recente Berichten